Välkommen till Latorps Byalag

Välkommen till Latorp

Den lilla byn med det stora engagemanget - strax utanför Örebro


Latorps byalag blev en förening 1998 med syfte att:

  • förena byborna
  • verka för att få en levande och aktiv bygd
  • bli en kraftfull pådrivare i frågor om vårt närsamhälle

Årsmöte

Vi har bjudit in Nina Höijer (S). Hon är nytt Regionråd & Ordförande i nämnden för Samhällsbyggnad tillika regional Kollektiv-trafikmyndighet i Örebro län.

För övrigt blir det sedvanliga årsmötes-förhandlingar, val, vad vi har gjort och vad vi kan göra. Vill du föreslå något, ska motion vara styrelsen tillhanda 3 veckor innan mötet. Kontakta valberedare Rolf Jorbrant, 073 5375110 eller Ylwa Knutsdotter 019 296086, om du har förslag på styrelseledamot.


Läs gärna årsmöteshandlingarna redan nu här!Var? Latorps skolas matsal

När? 26/3 kl 19.00

Bli medlem

Som medlem stödjer du byalagets arbete till en ringa kostnad och till mycken glädje för dig och andra. Vi har valt att ha en låg avgift och finansierar arbetet med ideella krafter och god och glad sammanhållning. Vill du sätta in ett högre belopp så är det hjärtligt välkommet.

Våra styrelsemöten är öppna för alla medlemmar som vill delta i samhällsdiskussionen. Du har tillgång till olika aktiviteter och möjlighet att, genom byalaget, driva något du känner för.

Vi vill gärna bli fler medlemmar, det kostar endast 100 kr per hushåll (200 kr för förening) men du får betala mer till stöd för vår verksamhet. Sätt in pengarna på Latorps byalags bg 5104-3982, Swisha till 1234419271 eller betala kontant till kassören, Carina Waldesjö.

Ju fler vi är desto bättre blir det, välkommen du också!

Lastbil skänkt av byalaget till Latorps skola

Kika även in oss på Facebook!